2 çocuk babası öğretmenden acı haber

Ordu Fatsa'da, 3 gün önce kaza geçiren 2 çocuk babası öğretmen hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 19.12.2022 16:02 GÜNCELLEME 19.12.2022 17:23 ÜLKE'DE BUGÜN
2 çocuk babası öğretmenden acı haber

Kaza, Fatsa-Kumru yolunda 16 Aralık günü akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vedat Beşikçi (44) isimli öğretmenin yönetimindeki motosiklet, karşı istikametten gelen 52 ACA 611 plakalı Bayram G. idaresindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası motosiklet üzerinde yolcu olarak bulunan Serkan U.’nun bacağı koptu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalede bulundu. Yaralı motosiklet sürücüsü Vedat Beşikçi ve Serkan U. ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazadan 3 gün sonra hayatını kaybetti

Kazada ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü Vedat Beşikçi, yapılan tüm müdahalelere rağmen tedavi gördüğü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Vedat Beşikçi’nin, Korgan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğretmen olarak görev yaptığı, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.



Kazada ağır yaralanan Serkan U.’nun ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
 

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR