İran: İsrail yıkıcı yıldırımı beklesin

İran Devrim Muhafızları Komutanı Muhammed Ali Caferi, "Geçmişte öfkemize şahit olan siyonistler, yıkıcı yıldırımı beklesinler" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2015 16:28 GÜNCELLEME 20.01.2015 16:28 Ortadoğu
İran: İsrail yıkıcı yıldırımı beklesin

Devrim Muhafızları Komutanı Caferi, İsrail'in, Golan Tepeleri'ndeki Kuneytra kentinde düzenlediği saldırıda 6 Hizbullah üyesi ile birlikte yaşamını yitiren İranlı Tuğgeneral Muhammed Ali Allahhadi için başsağlığı mesajı yayınladı.

Caferi mesajında, "Devrim Muhafızları, geçmişte Lübnan ve Filistin savaşlarında olduğu gibi, fesat mikrobu siyonist rejim yıkılana ve bölgeden tamamen yok olana dek o topraklarda mücadele eden Müslümanlara desteğini sürdürecektir" değerlendirmesinde bulundu.

İsrail'e tepki gösteren Caferi, "Geçmişte öfkemize şahit olan siyonistler, yıkıcı yıldırımı beklesinler" ifadelerini kullandı.

İsrail'in, Suriye-İsrail sınırındaki Kuneytra kentinde devriye gezen Hizbullah konvoyuna Pazar günü düzenlediği hava saldırısında, Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından Muhammed İsa ve eski Hizbullah komutanlarından İmad Mugniye'nin oğlu Cihad Mugniye'nin de aralarında bulunduğu 6 Hizbullah üyesinin öldüğü duyurulmuştu.

KAYNAK : AA