Osmaniye'de sumak toplamak için gittiği arazide cesedi bulundu

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde sumak toplamak için evden çıktıktan sonra bir daha haber alınmayan Cezire Avlukyarı’nın (75) cesedi bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.08.2026 09:15 GÜNCELLEME 20.08.2026 10:15 ÜLKE'DE BUGÜN
Osmaniye'de sumak toplamak için gittiği arazide cesedi bulundu

Kadirli ilçesi Yenigün köyündeki evinden dün sumak toplamak için çıkan Cezire Avlukyarı, akşam olmasına rağmen eve dönmeyince yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine jandarma ekiplerinin bölgede başlattığı arama çalışmasına köy halkı da destek verdi. Gece yarısına kadar süren arama çalışması sonucu Avlukyarı, arazide hareketsiz yatarken bulundu.

Afyonkarahisar'da tarım ilacından etkilenen sera çalışanlarının sayısı 24'e yükseldi

Batmanlı çiftçi ilçede öncü oldu! İnternetten gördü tarlasına ekti... Dünyanın en pahalısı

Nevşehir'de kayıp vakası! 19 yaşındaki Mehmet'ten 3 gündür haber yok

ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ 

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Avlukyarı’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Cezire Avlukyarı’nın cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

ÖLÜM NEDENİ OTOPSİ SONRASI ÖĞRENİLECEK 

Avlukyarı’nın ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacak.

Jandarma, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. 

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR