Türkiye'nin en hızlı ve çabuk satılan ikinci el araba modelleri! İşte tam liste

En hızlı ve en çabuk satılan ikinci el modelleri otomobil piyasasının bel kemiğini oluştururken, ikinci el araba satın almak isteyenlerin bir numaralı tercih nedenleri arasında yerini alıyor. Piyasada tutulan modeller olarak ta tabir edilen araçlar, kullanıcıya ileriye dönük güven veriyor. İşte Türkiye'de en çabuk satılan ikinci el araba modelleri...

ABONE OL
GİRİŞ 15.11.2019 15:49 GÜNCELLEME 15.11.2019 15:50 OTOMOBİL
Türkiye'nin en hızlı ve çabuk satılan ikinci el araba modelleri! İşte tam liste

Türkiye'de en çabuk ve hızlı satılan ikinci el araba modelleri, ikinci el araç almak isteyen sürücülerin tercih nedenleri arasında yer alıyor. Aracı almadan önce ihtiyaç dahilinde ben bu aracı ne kadar sürede satabilirim? zarar eder miyim? gibi soruları kendine soran sürücüler, en başta piyasanın en çok tutulan modelleri diye tabir edilen araçlara yöneliyor. Bizde sizler için Türkiye'nin en çabuk ve hızlı satılan ikinci el araba modellerini bir araya getirdik. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

 

HIZLI SATILAN ARAÇLARIN DEZAVANTAJLARI!

En hızlı ve çabuk satılan araç modelleri kullanıcılarına mali olarak zarar vermese de dezavantajları bulunuyor. En çok tutulan araç modelleri olarak da bilinen bu araçlar, çoğu kullanıcı için tercih nedeni olduğundan araç çok hızlı el değiştirebiliyor veya kullanım odaklı yaşına göre ortalamanın üzerinde kilometre yapabiliyor. Hal böyle olunca söz konusu araçların büyük bir bölümü olması gerekenden fazla yıpranıyor.

TÜRKİYE'NİN EN HIZLI SATILAN OTOMOBİL MODELLERİ

 İşte Türkiye'nin en En çabuk ve hızlı satılan ikinci el araç modelleri;

1) Fiat Egea

2) Renault Megane

3) Fiat Linea

4) Renault Fluence

5) Hyundai i20

6) Renault Symbol

7) Volkswagen Polo

8) Renault Clio

9) Ford Fiesta

10) Dacia Sandero

11) Honda Civic

 

13) Opel Corsa

14) Toyota Corolla

15) Fiat Doblo