Yerli otomobilin ismi ne zaman belli olacak? CEO Karakaş açıkladı

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş yerli otomobil için şu anda marka adını belirleme ve test etme aşamasında olduklarını, önümüzdeki yılın ortasına kadar tamamlayacaklarını söyledi. Karakaş "Özgün, güçlü, özgüvenli, dönüşen, dönüştüren, samimi ve yenilikçi bir öze sahip olması gereken marka ismini belirlerken çekici, kültürel ve global dile uygun ve tescil edilebilir olması önemlidir” dedi

ABONE OL
GİRİŞ 28.12.2019 08:42 GÜNCELLEME 30.12.2019 17:36 OTOMOBİL
Yerli otomobilin ismi ne zaman belli olacak? CEO Karakaş açıkladı

Yerli otomobilin ismi 2020 yılı ortasına kadar belli olacak.Gebze'deki Bilişim Vadisi'nde yapılan tanıtım toplantısında konuşan Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş yerli otomobil için şu anda marka adını belirleme ve test etme aşamasında olduklarını, önümüzdeki yılın ortasına kadar tamamlayacaklarını söyledi.

 

 

'MARKA ADINI BELİRLEME AŞAMASINI ÖNÜMÜZDEKİ YILIN ORTASINA KADAR TAMAMLAYACAĞIZ'

“Marka özümüzü bu doğrultuda tanımladık” diyen Karakaş, “Şu anda marka adını belirleme ve test etme aşamasındayız, önümüzdeki yılın ortasına kadar da tamamlayacağız. Özgün, güçlü, özgüvenli, dönüşen, dönüştüren, samimi ve yenilikçi bir öze sahip olması gereken marka ismini belirlerken çekici, kültürel ve global dile uygun ve tescil edilebilir olması önemlidir” şeklinde konuştu.