Ağır hasarlı aracını dudak uçuklatan fiyata ilana koydu! 'Ölücüler aramasın...'

İstanbul'da yaşayan satıcının, hasarlı aracına 610.000 TL’lik dudak uçuklatan fiyat biçmesi görenleri hayrete düşürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2024 17:40 GÜNCELLEME 02.05.2024 17:40 OTOMOBİL
Ağır hasarlı aracını dudak uçuklatan fiyata ilana koydu! 'Ölücüler aramasın...'

Online alışveriş sitesinde yayınlanan bir ilan görenleri hayrete düşürdü. Ağır hasarlı aracını sitede satışa çıkaran vatandaş, yazdığı açıklamayla da şaşırtmayı başardı.

AĞIR HASARLI ARACA 610 BİN LİRA BİÇTİ: ÖLÜCÜLER ARAMASIN

İstanbul’da bir satıcı, online alışveriş platformunda hasar görmüş bir araç için 610.000 TL fiyat belirledi. İlanında dikkat çeken notuyla alıcıları şaşırtan satıcı, “Motor çalışıyor, tekerlekler bagajda. Ölücüler lütfen aramasın.” ifadelerini kullandı.

Bu ilan, sosyal medyada ve otomobil alım satımıyla ilgilenen çevrelerde hızla yayılarak büyük şaşkınlık oluşturdu.

Piyasa değerinin oldukça üzerinde bir fiyat isteyen satıcının bu ilginç hamlesi, ikinci el araç piyasasındaki fiyatlandırma stratejileri ve müşteri beklentileri hakkında tartışmaları da beraberinde getirecek gibi görünüyor.

Uzmanlar uzun süredir, hasarlı araçların piyasada nasıl bir yer edinebileceği ve bu tür ilanların alıcılar üzerindeki psikolojik etkileri üzerine yorumlar yapmakta.

Satıcının bu ilanı, otomobil piyasasında yeni bir trend başlatıp başlatmayacağı merak konusu oldu...

 

KAYNAK : HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Muhabiri

Editör Hakkında

İstanbul'da yaşayan Ekrem Öztürk, 2021 yılında Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Uzun süre kendi alanında metin yazarlığı yapan Öztürk, şu an Haber7.com'da "Muhabir - Editör" olarak görev yapmaktadır. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmakta ve bu değerleri meslek hayatında da ön planda tutmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR