Ağır hasarlı aracını dudak uçuklatan fiyata ilana koydu! 'Ölücüler aramasın...'

İstanbul'da yaşayan satıcının, hasarlı aracına 610.000 TL’lik dudak uçuklatan fiyat biçmesi görenleri hayrete düşürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2024 17:40 GÜNCELLEME 02.05.2024 17:40 OTOMOBİL
Ağır hasarlı aracını dudak uçuklatan fiyata ilana koydu! 'Ölücüler aramasın...'

Online alışveriş sitesinde yayınlanan bir ilan görenleri hayrete düşürdü. Ağır hasarlı aracını sitede satışa çıkaran vatandaş, yazdığı açıklamayla da şaşırtmayı başardı.

AĞIR HASARLI ARACA 610 BİN LİRA BİÇTİ: ÖLÜCÜLER ARAMASIN

İstanbul’da bir satıcı, online alışveriş platformunda hasar görmüş bir araç için 610.000 TL fiyat belirledi. İlanında dikkat çeken notuyla alıcıları şaşırtan satıcı, “Motor çalışıyor, tekerlekler bagajda. Ölücüler lütfen aramasın.” ifadelerini kullandı.

Bu ilan, sosyal medyada ve otomobil alım satımıyla ilgilenen çevrelerde hızla yayılarak büyük şaşkınlık oluşturdu.

Piyasa değerinin oldukça üzerinde bir fiyat isteyen satıcının bu ilginç hamlesi, ikinci el araç piyasasındaki fiyatlandırma stratejileri ve müşteri beklentileri hakkında tartışmaları da beraberinde getirecek gibi görünüyor.

Uzmanlar uzun süredir, hasarlı araçların piyasada nasıl bir yer edinebileceği ve bu tür ilanların alıcılar üzerindeki psikolojik etkileri üzerine yorumlar yapmakta.

Satıcının bu ilanı, otomobil piyasasında yeni bir trend başlatıp başlatmayacağı merak konusu oldu...

 

KAYNAK : HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR