Erdoğan: 'Asker boşuna öldü' diyen densiz...

Başbakan Erdoğan, parti grup toplantısında "Türk askeri boşuna öldü" diyen BDP Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna'ya çok sert cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.03.2013 13:53 GÜNCELLEME 19.03.2013 14:58 Partiler
Erdoğan: 'Asker boşuna öldü' diyen densiz...

Başbakan Erdoğan, partisinin grup toplantısındaki konuşmasında geçtiğimiz günlerde "Türk askerleri boşuna öldü" sözleriyle dikkat çeken BDP Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna'ya tepki gösterdi.

İstiklal Marşı'nın son dört kıtasını okuyan Erdoğan, "Türk askerinin boşuna öldüğünü söyleyen densizler iyi dinlesin" dedi.

'ASKER BOŞUNA ÖLDÜ' DİYEN DENSİZ

"Türk askeri boşuna öldü' diyen bazı densizler İstiklal Marşı'nın son 4 kıtayı birilerinin özellikle dinlemesini ve anlamasını istiyorum" diyen Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

Bazı kendini bilmezlerin bu milletin manifestosu olan bu son 4 kıtayı özellikle dinlemesini istiyorum. Kalbinde insan sevgisi olmayanlar onların boşuna öldüğü iddiasıyla ancak kendilerini alçaltırlar. Bu ülke şehitlerimiz sayesinde İstiklal Marşımızın en güzel şekilde ifade ettiği şekilde yüreklerimizdeki sarsılmaz imanla hiçbir zaman da alçaklar uğrayamadı. Hiçbir zaman da uğrayamayacaklardır."