Kemal Kılıçdaroğlu medyaya yüklendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Taksim'de yaşanan olayları değerlendirerek medyaya yüklendi. Başbakan Erdoğan'ı diktatörlükle suçlayan Kılıçdaroğlu halkın tepkisinin gayet yerinde olduğunu söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2013 11:36 GÜNCELLEME 01.06.2013 11:50 Partiler
Kemal Kılıçdaroğlu medyaya yüklendi

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

Taksim'deki göstericilere orantısızca müdahale edildiğini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, "istanbul'a sahip çıkanlara biber gazıyla, tazyiklerle müdahale edildi. Bu nasıl iştir" dedi. 

ONUN İKTİDARLIĞI ONUN CÜRMÜ KADARDIR

İstanbul'a haraketi öncesi Taksim'deki gerginliği değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Birileri acaba medya yöneticilerine telefon mu etti? Nasıl bir medyadır bu. ABD'den bile bizim medyaya eleştiri geliyor. Akıl var mantık var. Halkın sesine kulak tıkayan bir medya var. Millet ağacına sahip çıkıyor. Onbinler diktatöre ve baskıya itiraz ediyorlar. Özgürlük ve demokrasi istiyorlar. Bende özgürlük ve demokrasi için İstanbul'a gidiyorum. Recep Tayyip Erdoğan'ın gücü yetmez buna. İktidar oldum herşeyi yapacağım anlamına gelmez. Onun iktidarlığı onun cürmü kadardır. Recep Tayyip Erdoğan ben ne dersem o gerçekleşir diyor" diye konuştu. 

KAYNAK : Haber7