Eyvah! Kemal Kılıçdaroğlu bunu da yaptı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gaflarına alışmıştık ama bu son yaptığı diğerlerini unutturacağa benziyor. Kılıçdaroğlu, gittiği bir gecekonduda ezan okunmadan önce orucunu açınca yine malzeme konusu oldu. Kılıçdaroğlu'nun 2 yıl önce çekilen bu görüntüleri sosyal medyada yeniden popüler oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.07.2013 07:31 GÜNCELLEME 17.07.2013 11:08 Partiler
Eyvah! Kemal Kılıçdaroğlu bunu da yaptı!

Yürüyen merdivenlere ters çıkan, İzmir'i Güney'in incisi yapan, Mersin'i Güneydoğu Anadolu bölgesinin bir şehri olduğunu söyleyen, Fenerbahçe'nin efsane forveti Lefter'i ‘kaleci' yapan, son referandumda ‘oy' kullanmayan, Tunceli'de "Biz Sayın Başbakan gibi, söz verip sözünün arkasında duran bir insan değiliz." sözlerini ağzından kaçırıveren, İzmir'de ‘Başkan Haliç'i temizleyecek ve İzmirliler Haliç'te yüzecek' sözlerini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski görüntüleriyle de internette fenomen olmaya devam ediyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde, sesi soluğu çıkmayan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ‘bunu da yaptı' dedirtecek iki yıl önceki görüntüleri şu sıralar sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor. Görüntülerde Kılıçdaroğlu ezan okunmadan önce iftar yapıyor.

Görüntülerde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün'le birlikte ziyaret ettiği bir gecekonduda ezanı beklemeden orucunu açması dikkat çekiyor.

Bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizlemeyen vatandaşlardan bazıları ise ‘Daha ezan okunmadı' dese de artık iş işten geçmiş oluyor.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Aygün'ün ezanın okunmasıyla beraber hiçbir şey olmamış gibi yemelerine devam etmeleri ise dikkatlerden kaçmıyor.

Sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasında yer alan görüntünün 2 yıl öncesine ait olduğu belirtiliyor.

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NUN DÜŞTÜĞÜ O DURUM:  

Haber7