Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na partisinin TBMM grup salonuna girişte kimliği henüz belli olmayan bir kişi tarafından yumruklu saldırıda bulunuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.04.2014 13:36 GÜNCELLEME 09.04.2014 19:42 Partiler
Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumruklu saldırıda bulunuldu. Kılıçdaroğlu 4 yumruk darbesi ve saldırı sırasında gözlüğü kırıldı.

CHP LİDERİNE YUMRUKLU VE TEKMELİ SALDIRI

Kılıçdaroğlu grup toplantısına girerken, BDP'lilerle el sıkıştığı anda bir şahsın yumruklu saldırısına uğradı. BDP'li miletvekili Altan Tan ile selamlaşmasının ardından, aradan bir şahıs Kemal Kılıçdaroğlu'na doğru yürüyerek tekmeli-yumruklu saldırıyı gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu, dört yumruk darbesi aldı ve gözlüğü kırıldı. Partililer araya girdi ve bir süre saldırganı dövdüler.

Koruma polisleri saldırgan kişiyi yere yatırdı ve büyük bir arbede yaşandı. CHP'liler de saldırganı dövdüler. Meclis polisleri saldırganları dışarı çıkardı.

Saldırganın Orhan Övet olduğu öğrenildi. Saldırgan polis eşliğinde merkeze götürüldü.

ALPEREN OCAKLARI'NA ÜYE OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçldaroğlu'na saldıran şahsın adının O.Ö. olduğu ve Alperen Ocakları mensubu olduğu ileri sürüldü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırıyı gerçekleştiren kişinin isminin O.Ö. olduğu öğrenildi. Partililer tarafından linç edilmek istenilen saldırgan TBMM Polis noktasına götürüldü. Saldırganın sorgusu sürüyor.

Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumu iyi, grup toplantısına katıldı.

Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama

Kılıçdaroğlu, "Hiç bir şey yok arkadaşlar" dedi.

BDP'DEN DE SALDIRI AÇIKLAMASI

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile merhabalaştık. O anda saldırı gerçekleşti. Bizden biri değil" dedi.

TBMM İdare Amiri ve CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıda bulunan şahsın adının Orhan Övet olduğunu bildirdi.