CHP'liler Loğoğlu'nu salondan kovmak istedi

CHP'liler hafta sonu Kanal 7 ekranlarında Metin Feyzioğlu'nu eleştiren Faruk Loğoğlu'na tepki göstermeye devam ediyor... Bir tepki de CHP'nin grup toplantısı öncesindeydi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2014 13:45 GÜNCELLEME 13.05.2014 17:18 Partiler
CHP'liler Loğoğlu'nu salondan kovmak istedi

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun Danıştay'ın kuruluş yıldönümündeki konuşmasını eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu'na partililer kısa süreli tepki gösterdi.

Yanına gelen bir partili, Loğoğlu'nun salondan dışarıya çıkmasını istedi. Partilinin bu tepkisine diğer partililerde alkışlayarak tepki verirken, bazı milletvekilleri de Loğoğlu'nu eleştiren partililerle tartıştı. Salon bir anda gerilirken, bazı milletvekillerinin araya girmesi ile gerginlik önlendi. Bazı milletvekillerinin de Loğoğlu'nun yanına gelerek destek verdikleri gözlenirken, Loğoğlu, gazetecilerin sorularına cevap vermedi.

Loğoğlu, Danıştay töreninde Başbakan Erdoğan ile TBB Başkanı Metin Feyzioğlu arasında yaşanan gerginlik ile ilgili olarak Kanal 7 ekranlarında seyirciyle buluşan 'Başkent Kulisi' programında "Feyzioğlu saygısızlık yaptı" demişti.