Ekrem Erdem'den yeni çifte 5 çocuk tavsiyesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Sivas'ta katıldığı düğünde çifte 5 çocuk tavsiyesinde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.08.2014 23:03 GÜNCELLEME 16.08.2014 23:03 Partiler
Ekrem Erdem'den yeni çifte 5 çocuk tavsiyesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sivas'ın Suşehri ilçesinde, il genel meclis üyesi Ali Yaman'ın kızının düğününe katıldı.

Erdem, ilçedeki bir kafeteryada düzenlenen düğünde Elif Merve Yaman ve Emre Yürek çiftine bir ömür boyu mutluluk diledi.

ERDEM'DEN 5 ÇOCUK İSTEĞİ

Genç çiftten 5 çocuk isteyen Erdem, "Başbakanımız bu tür programlarda, özellikle çocukla ilgili gençlerimize mesaj verir. Bir milletin zenginliği genç nüfustur. Ama şimdi bizler genç çiftlerimizden en az 3 diyorduk ama şimdi o da kesmiyor, 5'e kadar çıktık. Bir çocuk sağlıklı yetişmez, bir çocuk olursa garip, 2 olursa rakip, 3 olursa denge, 4 olursa bereket olur. 5 ise Allah kerim" diye konuştu.

İLÇELERE TEŞEKKÜR

Erdem, cumhurbaşkanı seçiminde desteklerinden dolayı Suşehri, Akıncılar, Koyulhisar ve Gölova ilçelerine teşekkür ederek, "10 Ağustos'ta yapılan cumhurbaşkanı seçiminde, Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a büyük destek verdiler. Bugüne kadar verdiğiniz destekten hiç mahcup olmadık. İnşallah bundan sonrada mahcup olmayacağız. O amaçla çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadesini kullandı.