CHP'de büyük bomba! Teklif götürüldü!

Sol kökenli CHP sağa yönelmeye devam ediyor. CHP'nin eski vekil Mehmet Bekaroğlu'na PM üyeliği için teklif götürdüğü ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.08.2014 06:47 GÜNCELLEME 26.08.2014 09:23 Partiler
CHP'de büyük bomba! Teklif götürüldü!

CHP'de 5-6 Eylül'de yapılacak olağanüstü kurultay için hazırlıklar sürerken kulislerde parti meclisinin büyük oranda değişeceği yönünde bilgiler dolaşıyor. Eski Saadet Partili Mehmet Bekaroğlu, Mustafa Sarıgül, Aykut Erdoğdu, Özgür Özel'in isimleri de PM üyeliği için geçiyor. ‘Çarşaf liste’ ile gidileceği konuşulan kurultayda yarışın liderlikten çok parti meclisi için yaşanacağı iddia ediliyor. CHP'li muhalifler PM seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu 'nun anahtar listesini delme planı yaptığı dillendiriliyor.  

BEKAROĞLU GÜNDEMDE
 
Kulislerde eski Saadet ve HAS Partili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu'nun adı da dolaşıyor. Radikal'e konuşan Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, CHP’den gelen teklifi doğruladı. Bekaroğlu kendisine CHP’den direk değil de dolaylı yoldan teklifin iletildiğini söyleyerek şöyle konuştu: “Benim bu teklifi kabul etmem için önce siyasete dönme kararı vermem gerekir. Bende siyaset konusunda kararsız olduğum içinde olumlu ya da olumuz cevap vermedim” dedi.