Kılıçdaroğlu dayak skandalını da görmedi

Ataşehir, Beşiktaş ve Çankaya belediyelerindeki iddialarla ilgili susan CHP lideri, Bakırköy Belediyesindeki dayak olayında da sessiz kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.11.2015 12:09 GÜNCELLEME 22.11.2015 12:09 Partiler
Kılıçdaroğlu dayak skandalını da görmedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li başkanların vukuatlarını görmüyor, duymuyor, konuşmuyor. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yakın ekibinden olan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, özel kalem çaycısı Anıl Koç’u ‘hakkımda sağda solda konuşuyorsun’ diyerek odasına çağırdı. Önce tekme tokat kendisi dövdü, sonra da korumalarına dövdürdü. Yaralanan genç, 3 günlük rapor alıp şikayetçi oldu. ‘Şehir eşkıyalığı‘ olarak nitelendirilen olay, her nedense Kılıçdaroğlu’nun dikkatini çekmedi. CHP lideri, tek kelime konuşmadı, adeta yok saydı…

MUHALEFET DE RAHATSIZ

Daha önce de, CHP’li belediyelerdeki benzer skandalları sümenaltı ederek kapatmaya çalışan Kılıçdaroğlu, şehir eşkıyalığının da üstünü örtmeye kalkıştı. Kılıçdaroğlu’nun bu tutumundan, parti içindeki muhalif isimler de son derece rahatsız. Önümüzdeki kurultayda, CHP’nin belediyelerine yönelik yoğun şekilde eleştiri alması bekleniyor. Kılıçdaroğlu’nun yerel yönetimlerin skandallarına yönelik sessiz tavrını eleştiren muhalifler,“Belediyelere yönelik tavrının arkasında farklı nedenler var” diye konuştu.

KAYNAK : Millet Gazetesi