Bahçeli: Erdoğan'da görme bozukluğu var

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’da görme bozukluğu başladığını, ‘miyop’ olduğunu ileri sürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2011 19:43 GÜNCELLEME 22.05.2011 19:43 Partiler
Bahçeli: Erdoğan'da görme bozukluğu var

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta ve Burdur mitinglerinin ardından Antalyalılara seslendi. Kepez Kapalı Spor Salonu önünde gerçekleştirilen mitingde, Antalyalılar Bahçeli’yi büyük bir coşkuyla karşıladı.

Antalya’daki mitinginde sık sık Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yüklenen Devlet Bahçeli'nin, ana muhalefet partisi CHP’ye yüklenmemesi ise dikkat çekti. 20 bin kişiye yakın katılımın gerçekleştiği Antalya mitinginde Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın gözlerinin bozulduğunu iddia etti. Sabah saat 06.30’dan akşam 24.00’e kadar Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm televizyonlarda konuştuğunu ve halkın da Başbakanı dinlemeye mecbur bırakıldığını öne süren Bahçeli, Başbakan’ın ortaya koyduğu tablonun bu ülkenin insanlarının düşüncesiyle örtüşmediğini kaydederek, “O zaman Recep Tayyip Erdoğan’a, öyle bir Türkmen tokadı vurun ki tepe taklak iktidardan gitsin. Ama inanıyorum ki sizin yaşadığınız hayat gerçektir.” dedi.

Başbakan’ın yanındaki insanların mutlu insanlar olarak algılandığını ifade eden Devet Bahçeli, “Türkiye’de yaşayan insanlar olarak algılıyorsa o zaman Sayın Başbakan da bir görme bozukluğu başlamış demektir. Miyop olmuş. Saadeti huzuru, serveti yandaşlarında yalakaların a görünce zannediyor ki Türkiye böyledir. Gerçek bu değildir. Gerçek sizin yaşadıklarınızdır.” diye konuştu.

12 Haziran’daki genel seçimlerin ülkenin iç ve dış tehditlere karşı karşıya kaldığı bir zamanda yapılacağını ifade eden Devlet Bahçeli, bu seçimler sonucunda milletin kaderinin yeniden belirleneceğini hatırlattı. Herkesin yapılacak bu seçimi çok önemsemesi gerektiğini ifade eden Bahçeli, “Özel şartlar dışında sandığa gitmemek için hiçbir mazeret ortaya koymamalıyız. Yüksek katılımla seçimlerin yapılmasına katkı sağlamalıyız. Bu seçim 9 yıllık AK Parti iktidarının yaptığı zulmün ortadan kalkmasına sebep olacaktır.” diye konuştu.

Türkiye’nin çok ciddi sorunlarla karşı karşıya olduğunu ifade eden Bahçeli, birinci sorunun ‘beka sorunu’ olduğunu ifade etti. Bahçeli, şunları kaydetti: “Türkiye’nin beka sorunu büyük bir tehlike geçirmektedir. 1 Ağustos 2009 demokratik açılım başlamıştır. O gün emniyet teşkilatının Göl Başı Tesisleri’nde bugün için Türkiye’yi büyük bir tehlikeye sürükleyen bir demokratik zirvesi, Türkiye için yıkım projesinin başlangıcı olmuştur.”

Başbakan’ın çıraklık, kalfalık ve ustalık fikrini eleştiren Devlet Bahçeli, Başbakan’ın yeni dönemde yapacak Anayasa değişikliğini çıkıp halka anlatması gerektiğini, şimdiden altına imzasını atması gerektiğini belirtti. Başbakan Erdoğan’ın, Hakkari mitingini de eleştiren Devlet Bahçeli, Türkiye’yi sokağın yönelttiğini, Başbakan’ın yönetmediğini vurguladı. Bahçeli, Türkiye’nin en büyük sorunlarının başında, işsizlik, yoksulluk ve yolsuzluğun geldiğini söyledi.