Kılıçdaroğlu'ndan utandıran espri

MHP'den çıkan seks kasetleri için iktidarı hedef alan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bayburt'ta ilköğretim okulu öğrencisi çocuğa çok tartışılacak bir espri yaptı...

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2011 15:24 GÜNCELLEME 25.05.2011 15:24 Partiler
Kılıçdaroğlu'ndan utandıran espri

Bayburt'ta yaptığı mitingin ardından parti otobüsüyle şehir turu atan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini çay içmeye çağıran sanayi çarşısı esnafının davetini geri çevirmedi.

Girdiği oto tamircisinde esnaflarla bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen ilköğretim 8. sınıf öğrencisi Burak Dursun ile ilginç bir diyalog yaşadı.

Burak isminin anlamını soran Kılıçdaroğlu, öğrenciden ''bilirem'' cevabını alınca tebessüm etti. Burak'a kız arkadaşının olup olmadığını soran ve ''çok'' yanıtını alan Kılıçdaroğlu, bu sefer de ''Sen çapkın bir erkeksin o zaman. Dikkatli ol kasetin çıkmasın sonra'' dedi. Kılıçdaroğlu ile beraberindekiler, öğrencinin ''kasetim çıkmaz'' cevabına ise uzun süre güldü.

Ziyaretlerini şehir meydanında kurulan bir kermeste sürdüren Kılıçdaroğlu, saçı uzun bir genci görünce şaşkınlık yaşadı. Kılıçdaroğlu, ''Bende de böyle saç olsa şekil vereceğim, ama o zaman Recep Bey kızabilir bana'' dedi.

Kılıçdaroğlu, ziyaretlerinin ardından özel helikopter ile Rize'ye hareket etti.

KAYNAK : AA