Kurtulmuş: Elimizden geleni yapacağız

HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, partisinin Çorum'da düzenlediği mitinge katıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2011 14:37 GÜNCELLEME 06.06.2011 14:37 Partiler
Kurtulmuş: Elimizden geleni yapacağız

Seçim çalışmaları kapsamında Sungurlu ilçesine gelen HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, parti binası önünde vatandaşlara seslendi.

"Her çocuğun adaletle eşit bir şekilde pay aldığı yeni bir Türkiye'yi hep beraber kuracağız" diyen Kurtulmuş, "İnşallah 13 Haziran'da bismillah deyip yola çıkacağız. Has Parti'yi, Numan Kurtulmuş ve arkadaşlarını tanıyorsunuz. Sungurlulu kardeşlerimizden istediğimiz HAS Parti'nin içinde olduğu bir meclisi düşünün, bu meclis kavganın, gürültünün küfürün olmadığı bir meclis olacak" dedi.

"Milletin hayrına olan her işin yanında olacağız ve milletin şerrine olan her işe de engel olacağız" diyen Kurtulmuş, "Bu milletin huzur içersinde, güvenlik içerisinde yaşaması için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından bir süre ilçede gezen Kurtulmuş, vatandaşlarla tokalaşarak onlarla sohbet etti. Kurtulmuş ve beraberindekiler daha sonra seçim otobüsü ile Çorum'a hareket etti. 

KAYNAK : İHA