Emniyet: Çeçen saldırısında bilgiler örtüşmüyor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Yener Ülgütol, Çeçenistan uyruklu 3 kişinin öldürülmesi ile ilgili çıkan haberler ile yapılan çalışmalardan elde edilen bilgilerin örtüşmediğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2011 17:07 GÜNCELLEME 01.10.2011 17:07 Polisiye vakalar
Emniyet: Çeçen saldırısında bilgiler örtüşmüyor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Yener Ülgütol, Çeçenistan uyruklu 3 kişinin Zeytinburnu'nda uğradıkları silahlı saldırıda öldürülmelerinden sonra basında çıkan haberler ile emniyetin yaptığı çalışmalarda elde edilen bilgilerin çoğunun örtüşmediğini bildirdi.

Ülgütol, gazetecilere yaptığı açıklamada, 16 Eylül 2011 tarihinde Çeçenistan uyruklu Musaevi Berkkhazh, Rustam Altemirol ve Zavrbek Amriev'in silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin çalışmaların çok yönlü olarak devam ettiğini kaydetti.

Ülgütol, bugün bir gazetede Rus ajanı oldukları iddiasıyla fotoğrafları yer alan ve saldırının failleri oldukları öne sürülen kişilere ilişkin de ''Olay tarihinden bugüne kadar basında çıkan haberler ile emniyetin yaptığı çalışmalarda elde edilen bilgilerin çoğunluğu birbiriyle örtüşmüyor. Bu konuyla ilgili çalışmalarımız çok yönlü olarak devam etmektedir'' dedi.

KAYNAK : AA