Altın bilekliği böyle çaldı - Video

Fatih’te, bir kuyumcu dükkanında el çabukluğu ile altın bileklik çalan Gürcistan uyruklu zanlı, güvenlik kamerasına yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.12.2011 15:40 GÜNCELLEME 15.12.2011 15:40 Polisiye vakalar
Altın bilekliği böyle çaldı - Video

 Kamera kayıtlarını izleyen güven timleri, çaldığı bin 500 liralık kolyeyi 900 liraya satmaya çalışan zanlıyı kıskıvrak yakalandı.

Hırsızlık olayı, Beyazıt’ta bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Gürcistan uyruklu Zaza Kharbedia isimli şahıs, kuyumcuya girerek bileklik almak istediğini söyledi. Güvenlik kamerasının görüş açısına giren zanlı, tezgahtarın masa üstüne çıkardığı bileklikleri dikkatlice inceledi. Tezgahtarın dalgın bir anını yakalamaya çalışan zanlı, eline aldığı bir bilekliği yerine bırakırken başka bir bilekliği sol elinin avuç içine alarak sakladı. Bir süre avucunu sıkılı tutan zanlı, tezgahtardan yazılı olarak fiyat aldıktan sonra avucundaki bileklik ile dükkandan ayrıldı. Kamera kayıtlarına göre elini hiç açmayan zanlı yanında getirdiği küçük çantanın askılığını tutuyor izlenimi verdi.

Hırsızlığın fark edilmesinin ardından incelenen kamera kayıtlarında eşgali belirlenen iri yapılı Kharbedia, aynı bölgede kuyumcu dükkanlarını gezerken fark edildi. Güven timlerinin takibe aldığı zanlı, çaldığı bin 500 TL değerindeki kolyeyi 900 TL’ye satmaya çalışırken kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına alınan ithal hırsızlık zanlısı polis merkezine götürüldü. 

KAYNAK : CİHAN