Beşiktaş İli Beşiktaş İlçesi Belediye Başkanlığından

.

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2024 00:05 GÜNCELLEME 05.10.2024 00:05 RESMİ İLANLAR
Beşiktaş İli Beşiktaş İlçesi Belediye Başkanlığından

İSTANBUL İLİ
BEŞİKTAŞ İLÇESİ
BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

A-Aşağıda nitelikleri belirtilen iş 2886 Sayılı Devlet İhale Yasası’nın 36.maddesine göre Kapalı Teklif Usulü yöntemi doğrultusunda 5 (Beş) yıl süre ile kiraya verilecektir.

YILLIK MAHAMMEN BEDEL

GEÇİCİ TEMİNAT

SÜRESİ

MEVKİİ

İHALE GÜNÜ VE SAATİ

İŞİN TÜRÜ

2.800.000,00.-TL/YIL+KDV    (40 Adet ATM yeri için)

420.000,00.-TL

5 YIL   (60 AY)

Beşiktaş Belediyesi hüküm ve tasarrufu altında olan Beşiktaş İlçesinde 40 adet ATM cihazı yeri

16.10.2024/Çarşamba Günü Saat: 11:30

Belediye mülkiyetinde, hüküm ve tasarrufu altında olan alanlara kurulabilecek 40 adet bankamatik kabini (ATM kabini) yerlerinin 5 yıl süre ile kiraya verilmesi işi

B-Bu işe ait şartname, ihale tarihinden en geç 1(bir) iş günü öncesine kadar Beşiktaş Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden 5.000,00.-TL karşılığında alınacak olup, ihale günü şartname satışı yapılmayacaktır.
C-İhaleye gerçek ve tüzel kişiler katılabilecek ve aşağıdaki belgeler ihale günü ve saatinde Belediye Encümeni’ne sunulacaktır.

  1. İletişim Bilgi Formu. (Şartname ekinde yer almaktadır.)

  2. Tahmin edilen ihale bedelinin %3’ü kadar geçici teminat bedelinin Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne yatırıldığına ilişkin makbuz örneği.

  3. Her sayfasına “okudum ve anladım” yazılarak imzalanmış şartname.

  4. Şartname alındısına ilişkin makbuz.

  5. Beşiktaş Belediyesine borcu olmadığına dair belge.

  6. İhale tarihinden en geç 1 iş günü öncesine kadar kurumdan onaylanmış Yer Görme Formu. (Şartname ekinde yer almaktadır.)

  7. İhalelerden Yasaklılık Durum Formu. (Şartname ekinde yer almaktadır.)

  8. İhaleye katılacak gerçek veya tüzel kişilerden sigortalı işçi çalıştırıyor ise SGK’dan, sigortalı işçi çalıştırmıyor ise BAĞKUR’dan borcu olmadığına dair yazı.

  9. Vergi kimlik numarası ve Vergi levhası fotokopisi.

  10. Teklif Mektubu. (Şartname ekinde yer almaktadır.)

  11. Gerçek kişiler, yukarıda istenen belgelerin (1), (2), (3), (4), (5), (6), (7), (8), (9) ve (10)’uncu maddelerine ek olarak;

    1. İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış ikametgâh belgesi. (Onaylı veya e-devlet üzerinden alınmış olmalı)

    2. Aslını görmek şartıyla T.C. Kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi. 

    3. Noter onaylı imza beyannamesi.

    4. Adli Sicil Kaydı.(Onaylı veya e-devlet üzerinden alınmış olmalı)

    5. Vekâleten ihaleye katılıyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten katılanın noter onaylı imza sirküleri.

  12. Tüzel kişiler, yukarıda istenen belgelerin (1), (2), (3), (4), (5), (6), (7), (8), (9) ve (10)’uncu maddelerine ek olarak;

    1. Tüzel kişiliğin, siciline kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odası’nda veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna ilişkin faaliyet belgesi.

    2. Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak ve teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten katılanın noter onaylı imza sirküleri.

D-(c) Maddesinde belirtilen belgelerin aslı veya aslına uygunluğu noterce onaylanmış örnekleri hazırlanarak ihale günü ve saatinde Belediye Encümen Salonu’nda hazır bulunulacaktır.
     İlan olunur.                                                                                                            

#ilangovtr Basın no ILN02097784

KAYNAK : ILN02097784
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR