Rize’de bir garip ev! Kapısı var, balkonu yok

Rize'nin İyidere ilçesinde yaşayan Adil Tüfekçi, evine balkon yapmak için kapı ve pencere taktırmasına rağmen balkonu yaptıramayınca ortaya ilginç bir manzara çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.11.2022 10:11 GÜNCELLEME 05.11.2022 10:11 ÜLKE'DE BUGÜN
Rize’de bir garip ev! Kapısı var, balkonu yok

Rize'nin İyidere ilçesine bağlı Büyükçiftlik köyünde yaşayan Adil Tüfekçi, kamyonları için evinin altına garaj yapma kararı aldı. Evinin alt kısmında tadilata başlayan Tüfekçi, evine balkonda yapmak istedi.

GÖRENLER ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Eve pencere ve kapılarını takarak balkon inşaatına hazır hale getirdi. Balkonu yapmak için fırsat bulamayan Tüfekçi, kapıların kollarını sökerek herhangi bir yaralanma riskini ortadan kaldırdı. İki yıl boyunca askıda kalan kapıları görenler ise şaşkınlığını gizleyemiyor. 

'YARIM KALINCA KAPILARI 2 YILDIR HAVADA KALDI'

Balkon yapmak için kapıları koyduğunu fakat daha sonrasında inşaat işi aksadığından kapıların askıda kaldığını söyleyen Adil Tüfekçi, "Evimizde tadilata girdiğimizde toprağı yola doğru çıkarttık. Kamyonlarımı koyabilecek bir garaj ve teras yapacaktım. Kış aylarına geldik yapamadık. Yarım kalınca 2 yıldır da kapıları havada kaldı. Normalde üstü hem balkon hem de teras olacaktı. Kapıların kollarını ve anahtarlarını söktüğüm için herhangi bir tehlike arz etmiyor. Planımda var. Yakın zamanda balkon yapacağım. Köy halkı konuyu bildiği için gözüne batmıyor ama dışarıdan gelen misafirler biraz garipsiyor. Evi görenlerden gülenler oluyor. Sorduklarında 'İşin içinden çıkamadığım zaman evde canım sıkıldığı zaman kapıdan atlıyorum' diyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR