Bu bahçenin önünden geçen canı istediği kadar meyve yiyebiliyor

Sakarya Akyazı'da bir vatandaş, bahçesindeki şeftali ve incir ağaçlarındaki meyveleri yemek isteyenler için ‘Dalından şeftali ve incir yemek helaldir’ yazısı astı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.10.2022 17:23 GÜNCELLEME 06.10.2022 17:23 ÜLKE'DE BUGÜN
Bu bahçenin önünden geçen canı istediği kadar meyve yiyebiliyor



Akyazı ilçesi İnönü Mahallesi 7048. Sokak’ta ikamet eden Yaşar Demiral isimli vatandaş, bahçesindeki şeftali ve incir ağaçlarındaki meyveleri yemek isteyenler için ‘Dalından şeftali ve incir yemek helaldir’ yazısı astı. Yaptığı davranış sayesinde takdir toplayan Demiral, sokağından geçen herkesin meyvelerden yiyebileceğini aktardı. Demiral, "Evimizin bahçesinde şeftali ve incirler var. Buradan geçen bazı insanların canı meyve çekiyor. Bizde bir hadiseyle karşılaştık ve bu olaydan sonrada yazı asmaya karar verdik. İnsanlar buradan meyve toplasın diye ‘Dalından şeftali ve incir yemek helaldir’ yazısı yazdık. Burası öğrenci güzergahı. Buradan geçen çocukların canları çeker ama izinsiz almak istemezler düşüncesiyle bunu yaptık" dedi.



 

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR