Elektrikli bisiklet kazası baba ile oğlunu ayırdı

Sakarya Sapanca'da elektrikli bisiklet ile park halindeki araca çarpan Hakan Şahin hayatını kaybederken, oğlu ise yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.11.2022 12:30 GÜNCELLEME 08.11.2022 12:30 ÜLKE'DE BUGÜN
Elektrikli bisiklet kazası baba ile oğlunu ayırdı

Kaza, gece saatlerinde Kurtköy Fatih Mahallesi Yavuz Selim Caddesi'nde meydana geldi. Halı sahada maç yapan oğlu R.M.Ş.'yi alan Hakan Şahin, elektrikli bisiklet ile yola çıktı. Bir süre sonra Hakan Şahin’in kontrolünü kaybettiği elektrikli bisiklet, park halindeki araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle baba ile oğlu yola savruldu. İhbarla gelen sağlık ekipleri, yaralanan baba ile oğlunu Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Baba Şahin, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Oğlunun hastanedeki tedavisi sürüyor. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR