Sakarya'da yürek burkan olay: Yangın çıkan evdeki 6 aylık bebek kurtarılamadı!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkan tek katlı evde bulunan 6 aylık bebek hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 03.01.2023 21:39 GÜNCELLEME 04.01.2023 10:00 ÜLKE'DE BUGÜN
Sakarya'da yürek burkan olay: Yangın çıkan evdeki 6 aylık bebek kurtarılamadı!

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde tek katlı evde çıkan yangın neticesinde 6 aylık olduğu öğrenilen bebek Koray Or hayatını kaybetti. Sokağa dökülen vatandaşların feryadı ise yürekleri dağladı.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Yangın, Adapazarı ilçesi Karaköy Mahallesi’nde meydana geldi. Bölgede bulunan tek katılı binada henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

6 AYLIK BEBEK YANGINDA HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Meydana gelen yangın neticesinde evin içinde bulunan ve 6 aylık olduğu öğrenilen bebek Koray Or ise olay yerinde hayatını kaybetti. Yangın sebebiyle sokağa dökülen vatandaşların feryatları adeta yürekleri burktu. Polis ekipleri konuya ilişkin inceleme başlattı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR