Cezaevinde tartışma kavgaya döndü: Sakarya'da 21 hükümlü hastanelik oldu
Sakarya'da 2 No'lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda adli suç koğuşunda sözlü tartışma 21 hükümlü arasında kavgaya döndü. Hükümlülerin darp ve cebir raporu alınması için hastaneye sevk edildiği olayda 1 kişinin kafasında açık yara oluştu.
ABONE OLOlay, Ferizli ilçesinde bulunan 2 No'lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda gerçekleşti.
İddialara göre adli suç koğuşunda bulunan 21 hükümlü arasında sözlü tartışma sonrasında kavga çıktı.
HASTANEYE SEVK EDİLDİLER
Olaya karışan 21 hükümlünün darp ve cebir raporu alınması için Ferizli Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.
Yapılan muayenede M.A. isimli hükümlünün kafasına aldığı darbe sonucunda açık yara oluştuğu tespit edilerek dikiş atıldı.
M.A. Burada yapılan ilk müdahale sonrasında tedavisinin tamamlanması için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.
20 HÜKÜMLÜ CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ
Diğer 20 hükümlü ise ilçe devlet hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından cezaevine teslim edildi.
Ayrıca, olaya karışan hükümlülerin farklı koğuşlara ve tekli koğuşlara alındığı, olayın büyüme ihtimalinin bulunmadığı öğrenildi.