Barış Alper Yılmaz: Dünyanın en iyi takımına karşı oynayacağız

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz, Bayern Münih maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Galatasaray'ın genlerinde başarı var. Önemli ve zor bir maç olacak. Dünyanın en iyi takımına karşı oynayacağız." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.11.2023 20:41 GÜNCELLEME 07.11.2023 20:46 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Barış Alper Yılmaz: Dünyanın en iyi takımına karşı oynayacağız

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz, Bayern Münih maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 'Galatasaray'ın genlerinde başarı var' dedi.

Galatasaray'ın genç kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Bayern Münih maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

İki takım içinde zor bir maç olacağını söyleyen Barış Alper Yılmaz, "İki taraf içinde çok önemli ve zor bir maç olacak. Dünyanın en iyi takımına karşı oynayacağız. İlk maçta çok iyi bir Galatasaray vardı ama pozisyonları değerlendiremedik. Umarım yarın da aynı performansı sahaya yansıtacağız. Galatasaray'ın genlerinde her zaman Avrupa'da başarı var. Umarım kazanarak taraftarlarımızı mutlu ederiz." dedi.

Performansının inişli-çıkışlı olduğunu söyleyen Barış Alper Yılmaz, "Her maça farklı farklı bakmıyorum. Performansımda iniş çıkışlar oluyor. Sadece hocamın bana verdiği taktiği sahada uygulamaya çalışıyorum." dedi.

Ne kadar faydalı olursa o kadar mutlu olduğunu söyleyen Barış Alper Yılmaz, "Anlık değil, süreç olarak bakıyorum. Hocam ile sürekli iletişim içindeyim. Farklı pozisyonlarda da oynayabiliyorum. Ne kadar faydalı olursam o kadar mutlu olurum." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR