Arda Güler'den tarihi başarı sonrası ilk sözler

Real Madrid, finalde Borussia Dortmund'u 2-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'ni kazanırken, Arda Güler, tarihi zafer sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2024 11:05 GÜNCELLEME 02.06.2024 21:21 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Arda Güler'den tarihi başarı sonrası ilk sözler

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Alman ekibi Borussia Dortmund'u 2-0 yenen İspanyol temsilcisi Real Madrid, şampiyon oldu.

Real Madrid forması giyen Arda Güler ve Borussia Dortmund’da oynayan Salih Özcan, final maçında süre alamadı.

İki milli futbolcu da mücadeleye yedek kulübesinde başladı. Real Madrid’in kupayı müzesine götürmesiyle Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Arda, tarihi başarı sonrası sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"İlk sezonum için böyle güzel bir finale imza atan herkese çok teşekkür ederim. Bu harika takımın bir parçası olmak beni gurur ve neşe ile dolduruyor. En büyük hayalim 16. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanan takımda büyük rol oynamak."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR