Benfica maçı öncesi Fenerbahçe'nin UEFA kadrosunda değişiklik

Şampiyonlar Ligi play-off turunda bugün Benfica ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin UEFA kadrosunda zorunlu bir değişiklik yapıldığı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.08.2025 09:47 GÜNCELLEME 20.08.2025 13:16 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Benfica maçı öncesi Fenerbahçe'nin UEFA kadrosunda değişiklik

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Benfica'yı konuk edecek Fenerbahçe'de yaşanan bir sakatlık nedeniyle UEFA listesinde değişiklik yapıldı.

CENGİZ ÜNDER, UEFA KADROSUNDA

Sarı-lacivertliler, Benfica ile oynanacak kritik maç öncesi UEFA kadrosunda değişikliğe giderek listeye Cengiz Ünder'i dahil etti.



SEBEBİ SAKATLIK

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan ve Benfica'ya karşı oynayamayacak olan Cenk Tosun, UEFA kadrosundan çıkarıldı. Milli futbolcu Cengiz Ünder de kadroya bu sebepten dahil oldu.

Fenerbahçe'nin Benfica'yı konuk edeceği maç bu akşam saat 22:00'de başlayacak. 

Chobani Stadı'nda oynanacak müsabakayı Alman hakem Daniel Siebert yönetecek. Siebert'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Jan Seidel ve Dominik Schaal üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Daniel Schlager olacak.

Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Sarı-lacivertlilerin UEFA'da yer alan güncellenmiş kadrosu şu şekilde:

İrfan Can Eğribayat, Tarık Çetin, Dominik Livakovic, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Yiğit Efe Demir, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Nelson Semedo, Milan Skriniar, Yusuf Akçiçek, İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci, Levent Mercan, Bartuğ Elmaz, Archie Brown, Sofyan Amrabat, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, Oğuz Aydın, Talisca, Jhon Duran, Youssef En-Nesyri.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR