'Son 16' kapışması tam 12 gole sahne oldu! Karabağ, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu ikinci maçında Karabağ, deplasmanda Newcastle United'a 3-2 kaybetti ve toplam 9-3'lük skorla Avrupa'ya veda etti.
ABONE OLUEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu ikinci maçında Karabağ, deplasmanda Newcastle United'a 3-2 kaybetti ve toplamda 9-3'lük skorla Avrupa defterini kapattı.
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turunda Azerbaycan temsilcisi Karabağ, 6-1 kaybettiği maçın rövanşında Newcastle United'la deplasmanda karşılaştı.
St. James' Park'ta oynanan mücadele ev sahibi ekibin 3-2 üstünlüğüyle tamamlandı.
Newcastle'da goller 5. dakikada Tonali, 6. dakikada Joelinton ve 52. dakikada Botman'dan geldi. Karabağ'ın sayılarını ise 50. dakikada Duran ve 57. dakikada Caferguliyev kaydetti.
KARABAĞ BİR DE PENALTI KAÇIRDI
Caferguliyev'in golünden önce Jankovic, Karabağ adına penaltıdan yararlanamadı.
Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Karabağ, mücadeleyi 3-2 kaybetti ve Kurban Kurbanov'un öğrencileri Avrupa macerasını noktaladı.
Turu toplamda 9-3'lük skorla geçen Newcastle'ın son 16 turunda rakibi Barcelona ya da Chelsea olacak.