Galatasaray'ın kapısından dönmüştü! Devler Ligi'nde 12 dakikada hat-trick yaptı

Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde sezonun ilk maçında Feyenoord'u 5-1 mağlup etti. Bir diğer maçta Stuttgart, Viking'i 3-1 yendi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2026 23:05 GÜNCELLEME 09.09.2026 23:05 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Galatasaray'ın kapısından dönmüştü! Devler Ligi'nde 12 dakikada hat-trick yaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 19.45 seansında 2 maç oynandı. Barcelona ilk maçında Feyenoord'u ağırladı. 

İspanyol devine galibiyeti getiren golleri, Raphinha (2), Adeyemi, Yamal ve Gabriel Jesus kaydetti. Feyenoord'un tek golü ise Stejin'den geldi.

Barcelona son 3 resmi maçında 5'er gol kaydetti. Gol rekorları kıran takım bu sezon oynadığı 5 resmi maçta 22 gol attı.

İspanyol ekibi bir sonraki Devler Ligi maçında 13 Ekim'de Galatasaray'a konuk olacak. 

DEMIROVIC'TEN 12 DAKİKADA HAT-TRICK

Bir diğer maçta Stuttgart, Norveç ekibi Viking'i konuk etti.

Ermedin Demirovic'in yıldızlaştığı ve hat-trick yaptığı maçtan 3-1 galip ayrılan Alman ekibi, Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla başladı.

Demirovic gollerini karşılaşmanın 20, 26 ve 32. dakikalarında kaydetti.

Demirovic'in ismi yaz transfer döneminde Galatasaray ile de anılmıştı.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR