Âşık Kemali Bülbül mezarı başında anılacak

Samsun'un yetiştirdiği önemli isimlerden, ünlü Halk Ozanı Âşık Kemali Bülbül, vefatının 10. yıldönümünde sevenleri tarafından yarın kabri başında anılacak.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2022 15:53 GÜNCELLEME 22.09.2022 15:53 ÜLKE'DE BUGÜN
Âşık Kemali Bülbül mezarı başında anılacak

Samsun Yazarlar Derneği ve Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) tarafından saat 15.00’te Bülbül’ün Kıranköy kabristanlığında tören düzenlenecek. 

DOSTLARINI ÇOK SEVERDİ

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı ve Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) Samsun İl Temsilcisi Ahmet Seven: “ Üyemiz ve şehrimizin yetiştirdiği, ülkemizin ünlü âşıklarından birisi olan Âşık Kemali Bülbül'ü bugüne kadar vefat yıldönümünde aralıksız olarak dualarla andık. Bu yıl da kabri başında sevenleri ile birlikte anacağız. O dostlarını çok sever ve onlarla gurur duyardı. Sevenlerini kabri başına bekliyoruz” dedi.

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR