Samsun'da husumetlilerin evine ateş açtılar! Yaşları şoke etti

Samsun'un İlkadım ilçesinde husumetlilerinin olduğu iddia edilen bir eve tüfekle ateş açan F.D. (16) ve Y.Y.B. (15), isimli iki çocuk gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2025 11:46 GÜNCELLEME 07.05.2025 11:49 ÜLKE'DE BUGÜN
Samsun'da husumetlilerin evine ateş açtılar! Yaşları şoke etti

Olay, dün saat 05.00 sıralarında İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, F.D. ve Y.Y.B. husumetli oldukları A.T.’nin evine tüfekle ateş açıp, kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

GÖZALTINA ALINDILAR 

Çalışma başlatan polis, 2 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR