Samsun'da alkol komasına giren adam yere yığıldı

Samsun'da aşırı alkol alan bir adam, oturduğu bankta fenalaşarak yere yığıldı. Olay anı çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.01.2026 09:33 GÜNCELLEME 08.01.2026 09:50 ÜLKE'DE BUGÜN
Samsun'da alkol komasına giren adam yere yığıldı

Olay, İlkadım ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi.

  • Edinilen bilgiye göre, kent meydanındaki bankta oturan bir adam, alkolün etkisiyle baygınlık geçirerek yere düştü.

  • Düşmenin ardından çevrede bulunan vatandaşlar adamın yanına koşarak uzun süre ayıltmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

  • Bunun üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

  • İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde hareketsiz yatan adama müdahale etti.

 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Uyandırılan adam, kendisini ayıltmaya çalışan sağlık görevlilerine sinirlenerek tepki gösterdi.

Sağlık çalışanlarının durumu sakinleştirerek anlatmasının ardından, düşmeye bağlı olarak yüzünde ve kafasında yaralar olduğu belirlenen adam, Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şahsın yere yığılma anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Rize'de ilginç olay: Duyan duymayana duyurdu! Herkes kıyıya akın etti

Denizli'de yalnız yaşayan 93 yaşındaki kadın yangında öldü

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR