Urfa Siverek'te otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Şarampole yuvarlanan araçta 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.08.2024 13:55 GÜNCELLEME 26.08.2024 17:21 ÜLKE'DE BUGÜN
Urfa Siverek'te otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı

Kaza, Siverek-Diyarbakır karayolu 10'uncu kilometresinde gerçekleşti.

Alınan bilgilere göre, M.R.Ş. (40) yönetimindeki 33 NVD 59 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole düşerek takla attı.

Kaza sonucu sürücü M.R.Ş., M.Y.Ş. (43), Z.Z.Ş. (9) ve Fatma Şaşmaz (41) yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Alınan bilgilere göre, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Fatma Şaşmaz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR