Motosikletin çarptığı genç kadının acı ölümü

Siirt'te yolun karşısına geçmeye çalışırken motosikletin çarptığı 37 yaşındaki İlknur Sevcan Özçelik, hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 02.02.2024 09:31 GÜNCELLEME 02.02.2024 09:31 ÜLKE'DE BUGÜN
Motosikletin çarptığı genç kadının acı ölümü

Kaza, akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Turan Beyazıt Caddesi’nde meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan İlknur Sevcan Özçelik'e, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen motosiklet çarptı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Özçelik, ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelerine karşın kurtarılamadı. Özçelik'in cansız bedeni, otopsi için hastanenin morguna götürüldü. Sürücü gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan İlknur Sevcan Özçelik'in, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli dahiliye doktoru Yavuz Özçelik'in eşi olduğu öğrenildi.

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR