Sinop'ta facia! Gezinti yapan ziyaretçilerin üzerine ağaç devrildi: 2 ölü, 1 yaralı

Denizli'den, Sinop'un Erfelek ilçesindeki Tatlıca Şelaleri'ne gezinti yapmaya gelen bir ailenin üzerine ağaç devrilmesi sonucu 2 kişi öldü 1 kişi de yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2022 16:01 GÜNCELLEME 29.09.2022 16:21 ÜLKE'DE BUGÜN
Sinop'ta facia! Gezinti yapan ziyaretçilerin üzerine ağaç devrildi: 2 ölü, 1 yaralı

Olay, saat 13.00 sıralarında Erfelek Tatlıca Takım Şelalelerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Denizli’nin Sarayköy ilçesinden bölgeye tatile gelen ve aynı aileden oldukları öğrenilen grubun üzerine ağaç devrildi. Ağacın altın kalanlar, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin incelemesinde Yaşar Pendik ve Elvan Sümer’in hayatını kaybettiği belirlendi. 

Devrilen ağacın altında hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedenleri, Erfelek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ağacın üzerine devrildiği bir kişi ise ağır yaralı olarak Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

KAYNAK : AA, İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR