Sinop'ta 91 yaşındaki hastaya "şiddet" iddiası! Hemşire tutuklandı

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi gören H.A. (91) isimli hastaya "şiddet uyguladığı" iddiasıyla gözaltına alınan hemşire E.B. tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2026 16:56 GÜNCELLEME 28.10.2026 17:00 ÜLKE'DE BUGÜN
Sinop'ta 91 yaşındaki hastaya "şiddet" iddiası! Hemşire tutuklandı

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Ünitesi'nde tedavi gören H.A.'ya yönelik şiddet iddiasıyla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Başından vurulan çocuğun ailesine tehdit: Size kim selam verirse vuracağız

Odundan cami, yakılmak için fırıncıya satılacaktı! İşte ibretlik hikâyesi...

Kan grubu uyumsuzluğu böbrek nakline engel değil! Aile çareyi Türkiye'de buldu

Belediye meclis üyesi öldürülmüştü! Şüpheli tutuklandı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Görüntülerde, hemşire E.B.'nin hastaya yemek yedirdiği, hastanın yemeği ağzından döktüğü ve ardından hemşirenin sert bir hareketle hastanın ağzını peçeteyle sildiği anlar yer aldı.

Görüntülerin ortaya çıkması ve ailenin şikâyeti üzerine Sinop Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldı.

HEMŞİRE TUTUKLANDI 

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan hemşire E.B., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, hâkimlikçe tutuklandı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR