BEM-BİR-SEN'den teröre sert tepki!

BEM-BİR-SEN Başkanı Mürsel Turbay, İstanbul Vezneciler ve Mardin Midyat'taki terör saldırılarına ilişkin mesaj yayınladı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.06.2016 11:52 GÜNCELLEME 09.06.2016 11:52 Şirketler
BEM-BİR-SEN'den teröre sert tepki!

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkanı Mürsel Turbay, İstanbul Vezneciler’de Çevik Kuvvet ekipleri ile ve Mardin Midyat ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan terör saldırılarına ilişkin mesaj yayınladı.

Turbay mesajında şunları söyledi:

“Emniyet güçlerimize yönelik yapılan hain saldırıları nefretle lanetliyor, şehit olan polis memurlarımıza ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz. İstanbul ve Mardin’de yaşanan alçak saldırılar, ülkemizin bütünlüğüne, huzur ve güvenliğine yapılmıştır. Türkiye’nin önünü kesmek, milletimizin moralini bozmak için saldırılar yapan terör örgütleri hedeflerine ulaşamayacak, birliğimiz daha da kuvvetlenecektir. Gün topyekûn el ele, omuz omuza olma vaktidir.

Bir kez daha görüldü ki terörün aklı, dini, kutsalı yoktur. Birlik, kardeşlik ve dayanışma ayı Ramazan'da gerçekleştirilen bu hain saldırının hedefi huzurumuz ve birliğimizdir, buna güçleri yetmeyecektir.

Terörü kutsayanlara, destekleyenlere lanet olsun. Yapılan bu terör saldırıları terör örgütlerinin son çırpınışları ve yok oluş feryatlarıdır. İçeriden ve dışarıdan beslenen terör örgütlerinin, haince planları ve amaçları ne olursa olsun, 78 milyonun hep birlikte geleceğe yürüyüşünü engelleyemeyecektir. Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan, toplumu korku ve şiddet ile sindireceğini zannedenlere karşı bu zor zamanları birlikte durarak ve birbirimize güvenerek atlatacağımıza inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha vatanını, milletini hain saldırılara karşı korumak için şehit olan güvenlik güçlerimizi rahmetle anıyor, yaralılara acil şifalar dileriz. Milletimizin birliğine, dirliğine kasteden teröristleri ve onları destekleyenleri lanetliyoruz.”