Şırnak’ta göçük altında kalan mühendisten acı haber

Şırnak'ta okul inşaatında çalışan inşaat mühendisi Murat Bektaş (32), su gideri için açılan 2 metrelik çukurda ölçüm yaptığı sırada meydana gelen göçükte toprak yığını altında kaldı. Bektaş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2026 10:37 GÜNCELLEME 16.04.2026 10:42 3.SAYFA
Şırnak’ta göçük altında kalan mühendisten acı haber

Olay, 15 Nisan Çarşamba günü akşam saatlerinde Balveren Beldesi Balveren İlkokulu inşaatı alanında meydana geldi.

Okulun istinat duvarının dışında, pis su gideri için açılan yaklaşık 2 metre derinliğinde ve 1,5 metre genişliğindeki çukura ölçüm yapmak için inen inşaat mühendisi Murat Bektaş’ın üzerine toprak göçtü.

Diyarbakır'da cinayet: 72 yaşındaki katil, önce eşini sonra kızını vurdu!

Vahim iddia: Kurban Bayramı'nda parmağını kesti, hayatı altüst oldu

Gaziantep'te 6 yaşındaki çocuğu bıçakla yaralayan hademe tahliye edildi

Silivri'de akılalmaz iddia: Kahvehanede içtiği içecek 400 bin TL'sinden etti

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ 

Toprak yığını altında kalan Bektaş, çevredekilerin müdahalesiyle çıkarılarak Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bektaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR