Sivas’ta halk otobüsü faciası! Büfeye çarpıp 4 aracı önüne katıp sürükledi: 8 yaralı

Sivas'ta henüz belirlenemeyen nedenle kontrolünü kaybeden bir halk otobüsü bir büfeye çarptıktan sonra önüne 4 otomobil katarak metrelerce sürükleyerek faciaya sebep oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2022 15:26 GÜNCELLEME 27.09.2022 15:43 ÜLKE'DE BUGÜN
Sivas’ta halk otobüsü faciası! Büfeye çarpıp 4 aracı önüne katıp sürükledi: 8 yaralı

Edinilen bilgiye göre kaza, Hikmetışık Caddesi'nde meydana geldi. Ö.O. sevk ve idaresindeki 58 H 0116 plakalı halk otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak önce Dikilitaş mevkiinde bulunan bir büfeye çarptı, ardından 4 aracı önüne katıp sürükledi. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı. Sıkışan otobüs sürücüsü bulunduğu yerden güçlükle çıkartıldı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR