Davutoğlu'ndan Demirtaş'a çok sert tepki

Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP Eş Geneş Başkanı Demirtaş'ın açıklamalarına sert tepki gösterdi. Davutoğlu, Demirtaş yalan söylüyor dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.04.2015 21:02 GÜNCELLEME 12.04.2015 22:26 SİYASET
Davutoğlu'ndan Demirtaş'a çok sert tepki

Davutoğlu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Ağrı'daki terör saldırısına ilişkin iddialarının sorulması üzerine, "Çok açık bir şekilde söylüyorum, Sayın Demirtaş yalan söylüyor ve gerçekleri saptırıyor. Tam seçim ortamına Türkiye girmişken ve herkes seçim kampanyasına hazırlanırken, maalesef son derece provokatif ama bu provokasyon tamamıyla bölücü terör örgütünün taraflarından gelmiştir. Demirtaş bölgede uygulanan baskıyı kamufle etmeye çalışıyor." dedi. 
"DEMİRTAŞ VE HDP BİR SEÇİM YAPMALI"

Demirtaş'ın bölücü terör örgütü PKK'nın sözlüğünü yaptığı söyleyen Davutoğlu, "Demirtaş ve HDP bir tercih yapmak zorunda. Bir siyasi parti lideri mi yoksa bölücü terör örgütünün sözcüsü mü? Bunun adliye saldırısı ile arasında bir fark yoktur. Kimse barış güvercini rolü yapmasın. Kadıköy meydanında barışçıl bir söylem tutturup Doğubeyazıt'ta bölücü terör örgütü savunucusu olmaz. Kimse terör örgütü sözcülüğü yapmasın. Demirtaş'ın yalancı şahitliğine gerek yok." dedi

KAYNAK : Haber7, AA