Başbakan'dan Demirtaş'a sert tepki

Başbakan Yıldırım'dan "PKK bizim için terör örgütü değildir" diyen Demirtaş'a tokat gibi cevap.

ABONE OL
GİRİŞ 04.09.2016 15:01 GÜNCELLEME 04.09.2016 15:17 SİYASET
Başbakan'dan Demirtaş'a sert tepki

Diyarbakır'da konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Almanya'da yaptığı konuşmada PKK'yı terör örgütü olarak tanımadıklarını söyleyen Demirtaş'a sert tepki gösterdi.

"ÇÖZÜM MÖZÜM YOK"

"Bütün terör örgütlerini yok edeceğiz. Bu ülkeyi bölmek isteyenler asla çözümün bir parçası değildir. Çözüm milletin kendisidir. Çözüm mözüm yok. Çözüm millette. Terör örgütüyle çözüm olmaz.

Çözüm vatandaştır, çözüm sizsiniz, siz ve biz birlikte Türkiye'yiz. Can alanlar, pusu kuranlar çözüme karşıdır. PKK'nın eline silah verenlerle DEAŞ'in eline silah verenler aynı adamlardır.

ALMNAYA'DA KONUŞACAĞINA...

HDP, PKK terör örgütünü terör örgütü olarak kabul etmiyoruz diyor. Almanya'dan konuşacağına gel Tanışık, Dürümlü köyünde konuş, diri diri yaktığınız 5 vatandaşımızın akrabalarının yanında konuşun, uzaktan konuşmayın.

KİM ŞEHİT EDİYOR GENÇLERİ?

PKK terör örgütü değil öyle mi? Kim yaptı, kim şehit ediyor gençleri? Operasyonlar Türkiye'nin her karış toprağında gece gündüz yaz kış gideceğiz seyahat edeceği güvenlik şartları oluşuncaya kadar devam edecek. Çözüm mözüm yok, terör örgütü ile çözüm olmaz. Çözüm millette.