BBP'nin belediye sayısı 13 oldu

Çamlıdere-Peçenek Belediye Başkanı İdris Cengiz Büyük Birlik Partisi'ne katıldı. Cengiz'in katılımıyla BBP'nin belediye sayısı 13'e çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2007 12:43 GÜNCELLEME 04.05.2007 12:43 SİYASET
BBP'nin belediye sayısı 13 oldu

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun, parti genel merkezinde kabul ettiği Çamlıdere-Peçenek Belediye Başkanı İdris Cengiz, AKP Ankara İl Başkanlığı Danışma Kurulu yönetiminden Zeki Durmaz, Celalettin Uludağ ve İşadamı Selçuk Solmaz da bugün BBP'ye katıldılar.

Yazıcıoğlu Katılanlara Rozet Taktı
Büyük Birlik Partisi'nin her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, katılımların güç ve moral verdiğini söyledi. Törende yaptığı konuşmada, Yazıcıoğlu, milliyetçi, muhafazakar, demokrat ve ülke bütünlüğünü savunan bütün kadroları BBP'ye davet etti. Konuşmanın ardından Yazıcıoğlu, katılımcılara BBP rozeti taktı.