Şimdi de 'Kuva nikahı' kıyıyorlar!

'Ölme ve öldürme yemini'yle tanınan Kuvayi Milliye Derneği'nde nikah komedisi yaşanıyor. Karadağ'ın sağ kolu, kılıç ve Kuran'a el bastırarak 'Kuva nikahı' kıyıyor

ABONE OL
GİRİŞ 17.07.2007 10:55 GÜNCELLEME 17.07.2007 10:55 SİYASET
Şimdi de 'Kuva nikahı' kıyıyorlar!

Helin Şahin'in haberi


Silah üzerine 'ölme ve öldürme' yeminiyle gündeme gelen emekli Albay Fikri Karadağ'ın liderliğindeki Kuvayi Milliye Derneği'nin Örgütlenme Başkanı Hüseyin Görüm, yeni bir 'yemin' modası başlattı. Merkezi Kadıköy'de bulunan dernekte önceki gün komedi filmlerini aratmayacak bir olay yaşandı.


Üyelerden Niyazi Kıyak, 50 yaşındaki Ceylan Geçyol ile hayatını birleştirdi. Resmi ve dini işlemleri önceden yaptıran çift, bu kez 'Kuvayi Milliye Yemini' eşliğinde nikahlandı.


Çiftin 'Kuvva nikahını' Hüseyin Görüm kıydı. Fikri Karadağ'ın odasında düzenlenen törene çocuklar dahil 50 kişi katıldı. Türk bayrağı serili masada iki Kur'an-ı Kerim, bir kılıç ve 'Kuvayi Milliye Yemini' yer aldı. Görüm, bordo bere takarak yaklaşık bir saat konuştu. Derneğin İSKİ'ye olan borçları nedeniyle hiçbir ikram yapılmadı.


BOŞANMALAR BİTECEK!

Damat Niyazi Kıyak, “Bu tören artık derneğin tüm temsilciliklerinde uygulanacak. Bundan sonra boşanmaların önünü böyle keseceğiz” diye konuştu. Görüm, geline bir Kur'an-ı Kerim ve bilezik hediye etti. Üyelerin 'silah üzerine yemin' talebi ise kabul edilmedi.


(Yeni Şafak)