Gül'e Leman'ın karikatürü soruldu

Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül'e, eşi Hayrünnisa Gül hakkında mizah dergisi Leman’da çıkan karikatür soruldu. Gül'ün gazetecilerin sorusuna yanıtı şöyle oldu:

ABONE OL
GİRİŞ 24.08.2007 15:59 GÜNCELLEME 06.02.2018 12:20 SİYASET
Gül'e Leman'ın karikatürü soruldu

Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül hakkında mizah dergisi Leman’da çıkan karikatür hakkında yorumda bulunmadı.

Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı seçiminin 2. tur oylaması öncesinde bir süre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. Daha sonra Erdoğan’la birlikte Genel Kurul’a geçen Abdullah Gül, gazetecilerin, sözkonusu karikatürle ilgili sorularını “Görmedim, bilmiyorum” diyerek yanıtladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  • İLİŞKİLİ HABERLER
 
  • Leman Dergisi'ne protesto
    Türk Eğitim Sen Kayseri 2 Nolu Şubesi, Leman dergisinin, Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül'ün seviyesiz karikatürü ile ilgili olarak bir eylem yaptı.
 
  • Leman çizgileri kıvırdı!
    Hayrünnisa Gül'ü, Playboy'un 'tavşan kızı' gibi çizen Leman dergisini çıkaranlar, tavşan kulaklı, tesettürlü hanımın Hayrünnisa Gül olmadığını savundu. Nazlı Ilıcak, Gül Ailesi'ne bu konuda bir tavsiyede bulundu.
 
  • Leman'dan tartışılacak kapak
    Yaptığı kapaklarla sık sık ülke gündemine giren Leman dergisi, son kapağında Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ü çizdi. İşte çok tartışılacak o kapak.