Erdoğan'dan Engin Altay ve Hüsamettin Cindoruk'a sert tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tehditvari ifadeler kullananan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve Hüsamettin Cindoruk'a sert tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.03.2019 23:41 GÜNCELLEME 28.03.2019 00:08 SİYASET
Erdoğan'dan Engin Altay ve Hüsamettin Cindoruk'a sert tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber-Atv ortak canlı yayınında soruları yanıtladı.

Erdoğan, Hüsamettin Cindoruk ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın skandal sözlerine cevap verdi.

"KARŞILIKSIZ BIRAKAMAM"

Ortaklaşa bir tehdit dili. Ben Cindoruk'un yaklaşım tarzını, bunun bedelini ödeyecek. Öyle intikam dendiği anda, her ne kadar kendisi hukukçu olduğunu söylüyorsa bunun bedelini ödeyecek. Ben bunları karşılıksız bırakamam. Yasalar içinde neyse karşılığı bunun bedelini ödemesi lazım. Bunun üzerine gideceğim. Öbürü (Engin Altay) adını anmayım. Bugün avukatlarım davayı açmış olabilirler. Ona da bunun hesabını soracağız. Eğer biz yargıyı iyi çalıştırmazsak bunlar meydanı nerede boş bulurlarsa bunu sürdürecekler. Bunlara cevap vermeyi lüzumsuz addediyorum. Yargıda bunlarla ilgili dava sürecini başlatalım, oradan bunların hesabını soralım. Bunların bir kısmını seçimden sonrasına bırakıyorum. Sonra mağduriyeti oynamaya kalkacaklar. Onlara o fırsatı veremem.

'BEN VE ARKADAŞLARIM BU YOLDA FEDA-İ CAN EYLEDİK'

Siz 16 saatte bedelini ödediniz. Şu anda onbinler içeride. Yargılanıyorlar. Peyderpey bunlar yakalanmaya da devam ediyor. Nerede varsa, devletin kademelerinde kadın, erkek yakalanıyorlar, cezaevine alınıyorlar. Bırakamayız, sonuna kadar bunları kovalamaya devam edeceğiz. Bu millet çok çekti. Bunlar milleti böldüler, parçaladılar. Bunların figüranları da Bay Kemal, hanım. Maalesef figüranlığa oynuyorlar. Bunların tehditlerine baş eğmeyiz. Ben ve arkadaşlarım bu yolda feda-i can eyledik.