Türkiye'nin yardımlarını görmezden gelen Köksal'a, Zengin'den cevap

CHP'li Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, mecliste hükümetin Koronavirüs kapsamında yaptığı yardımları görmezden gelerek Fransa ve Belçika'yı örnek göstermişti. AK Parti Grup Başkan Vekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengi, Köksal'ın sözlerine tepki göstererek cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.04.2020 12:34 GÜNCELLEME 12.04.2020 12:57 SİYASET
Türkiye'nin yardımlarını görmezden gelen Köksal'a, Zengin'den cevap

Türkiye, hükümet nezdinde Koronavirüs ile mücadele kapsamında pek çok alanda önemli yardım kapmaynaları ve ekonomik destek imkanları sağladı. Hem vatandaşa hem de üretici/iş verene sağlanan bu imkanlar muhalif cephe tarafından gözardı ediliyor.

 

 

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, hükümetin yardımlarını yok sayarak Fransa ve Belçika üzerinden TBMM'de örnekler vermişti. Bu örneklere AK Parti adına cevabı Grup Başkan Vekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin verdi.

"SİZ BURADA HARCANIYORSUNUZ"

Zengin, Köksal'ın verdiği bilgilerin güncel olmadığını ifade ederek yardımların artarak devam ettiği, desteğin sürdürüldüğünü ifade etti. CHP'li vekilin Fransa ve Belçika üzerinden örnek vermesine de değinen Zengin Köksal'a "Şu Avrupa'ya olan beğenimiz, ne kadar toleranslıyız. Avrupa Fransa, İngiltere harika... Keşke oraların vekili olsanız. Buralar az gelir size. Size oraların vekili olmak yaraşır. Siz burada harcanıyorsunuz." dedi.

 

 

Zengin'in bu sözleri alkış alırken, sosyal medyadadan yayınlanan video büyük ilgi gördü.