Başkan Erdoğan Yunanistan ve AB'ye meydan okudu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan günlerdir merakla beklenen müjdesini açıkladı. "Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi" müjdesini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunanistan ve AB'ye net mesaj verdi ve, "Ortada dolaşan saçma sapan haritaların yarın en büyük zararı Avrupa Birliği'ne vereceği unutulmamalıdır." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.08.2020 15:25 GÜNCELLEME 21.08.2020 16:38 SİYASET
Başkan Erdoğan Yunanistan ve AB'ye meydan okudu!

Dolmabahçe Ofisi’nde ‘Millete Sesleniş’ konuşması gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi" müjdesini verdi. Erdoğan konuşmasında Yunanistan ve AB'ye de mesaj vererek,  "Yunanistan başta olmak üzere bu mesele karşımıza dikilenlerin hepsi de haklı olduğumuzu iyi biliyor. Özellikle AB Yunanistan'ı şımartıp üzerimize salarken, bir kez daha kendi ilkelerine ihanet ettiğini görmelidir.Ortada dolaşan ve hiçbir geçerliliği olmayan saçma sapan haritaların yarın öbür gün en büyük zararı AB'ye verebileceği unutulmamalıdır." dedi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu;

 

 

"Aziz milletim, ülkemizin enerji meselesini kökten çözmekte kararlıyız. Türkiye yıllarca bunun sancısını, sıkıntısını çekmiş, bedelini ödemiş bir ülkedir. Cari açığımızın en büyük sebebi de hep enerji olmuştur. Yerli ve yenilenebilir kaynaklara verdiğimiz önem sayesinde nisbi bir denge sağladık. Cari açığımızın ana sebebi bu değil mi, bu. Enerjide net ihracatçı konumuna gelene kadar bize durmak, dinlenmek yok.

YUNANİSTAN VE AB'YE NET MESAJ

Kimsenin hakkına gözümüzü dikmeden, ama kimseye de hakkımızı yedirmeden hedeflerimize doğru yürümeyi sürdüreceğiz. Yunanistan başta olmak üzere bu mesele karşımıza dikilenlerin hepsi de haklı olduğumuzu iyi biliyor. Özellikle AB Yunanistan'ı şımartıp üzerimize salarken, bir kez daha kendi ilkelerine ihanet ettiğini görmelidir.Ortada dolaşan ve hiçbir geçerliliği olmayan saçma sapan haritaların yarın öbür gün en büyük zararı AB'ye verebileceği unutulmamalıdır.

 

 



GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ


Bugün gelecek nesillere önemli bir miras bırakacağız. Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Rabbim yolumuzu bahtımızı açık etsin. Bir kez daha doğalgaz rezervi keşfimizin ve ardından gelecek yeni keşiflerin milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Son dakika haberi: Türkiye'de yeni dönem başlıyor! Erdoğan müjdeyi açıkladı!


“TÜRKİYE’DE YENİ BİR DÖNEM AÇILACAK” DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çarşamba günü Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni'nde yaptığı açıklamada Cuma günü bir müjde vereceklerini belirtmiş ve "Şu anda bu müjdenin biz de hayalleri ve rüyası içerisindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum. Tabii açıklarsam bu işin heyecanı, her şeyi kaybolur. Onun için açıklamamakta fayda var diye düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı."