Herkesi MHP'de siyasete davet etti

MHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, "Hangi siyasi görüşten olursanız olun gelin MHP'de siyaset yapın" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.03.2008 22:41 GÜNCELLEME 13.03.2008 22:41 SİYASET
Herkesi MHP'de siyasete davet etti

Şandır, Partisi'nin Mersin İl Teşkilatı'nca Tarsus ilçesinde Oda başkanlarının katılımıyla düzenlenen "İstişare Toplantısı"nda, "Türkiye'nin iyi durumda olmadığını ve kötü yönetildiğini ve hızla tüketen toplum hale getirildiğini" söyledi.

Şandır, "Türkiye ile ilgili kararları Hükümet'in değil, ABD'nin verdiğini" öne sürerek, şunları kaydetti:

"ABD ne karar veriyorsa o uygulanıyor. Atalarımızın kan akıtmasıyla bu vatan oluştu. Türk insanı üretiyor, ama birileri üretilmesini istemiyor. Türkiye'nin kalkınmakta olduğunu söylüyorlar, ama soruyorum hangi esnaf, çiftçi, memur kazandı? Halkın neyi arttı?

AK Parti Hükümeti, Türkiye'yi kendi kararını veremez hale getirdi. Binlerce askeri karda kışta sınır ötesine gönderiyoruz, sonra anlaşılmaz bir şekilde geri çekiyoruz. Bunun kararını ABD veriyor. Oysa biz Hükümet'e yetki verdik, milletimiz de 'kan dursun' diye destek verdi. Oysa alınan kararın arkasında durulmuyor."

"Hangi siyasi görüşten olursanız olun gelin MHP'de siyaset yapın" diyen Şandır, "Gelin MHP'li olun demiyoruz. Siyasi kimliğinizi muhafaza ederek Türkiye'ye hep birlikte hizmet verelim. Kendi geleceğimize kendimiz sahip çıkalım. 'Biz varız' diyorsanız, Türkiye yarınlara güvenle bakacaktır" şeklinde konuştu.


AA