Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "siyasi cinayetler" açıklaması: Yargıya müracaat ettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "siyasi cinayetler" iddiasıyla ilgili, "Yargıya müracaat ederek sorgulanmasını istedik" dedi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun yalan siyaseti yürüttüğünü belirterek de tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2021 16:14 GÜNCELLEME 15.10.2021 16:14 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "siyasi cinayetler" açıklaması: Yargıya müracaat ettik

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "siyasi cinayetler" açıklamasıyla ilgili konuştu. Erdoğan, şunları söyledi: 

"Her şeyden önce bu zat eğer bu konularda samimiyse, dürüstse -gerçi bunun kitabında dürüstlük diye bir şey yok- bu işin merci, cinayetlerin neresidir, yargıdır. Yargıya müracaat edersin, delillerini yargıya sunarsın ve bu siyasi cinayetlerle ilgili böyle bir şey varsa yargı da ne yapar, bunların üzerine gider. Ama bu zat, bugüne kadar hep akşam yalan, sabah yalan, hayatı böyle geçmiş. Yanına da şimdi birilerini daha toplamış. Onlar da aynı şekilde yalan terörü estiriyorlar. Bu yalan terörüyle de acaba biz iktidarı nasıl zaafa düşürürüz, bunun gayreti içerisindeler. Tabii yalancının mumu yatsıya kadar yanar, tutmaz. Şu anda da tabii bizler de yargıya özellikle müracaat ederek sorgulanmasını istedik. Kimse çıksın ortaya dedik. Ona göre de bu kim olursa olsun böyle bir siyasi cinayetin işlenmesine, bunun ülkemizde yer etmesine asla bizler iktidar olarak fırsat vermeyiz. Bu tür iftira atanlara da meydanı boş bırakmayız."

KAYNAK : AA